BG EN
Your cart is empty


Пахира - дървото на парите

18 December 2016
Пахирата е родственик на боабаба.Нейна родина е Южна Америка.В домашни условия растението трябва да бъде отглеждано на не пряка слънчева светлина, дори на леко затъмнено място.Полива се умерено – около веднъж седмично.При недостатъчно влага листата на пахирата започват да съхнат а при прекалено обилно поливане – корените й започват да загниват, за това се погрижете в саксийката да има добър дренаж за да може водата да се отича лесно след поливането.За предпочитане е растението да се отглежда в керамична саксия.Вашата Пахира ще се чувства добре и ще има добра листна маса ако пулверизирате листата й поне през ден.Внимавайте обаче да не мокрите стеблата защото тогава те лесно ще загният.Ако добре се грижите за растението след време то ще Ви зарадва с нежни розово-бели цветове.Снимки на цвета на Пахирата можете да видите качени в нашият сайт www.pazarstil.com. От стари времена Пахирата е наричана дървото на парите и се счита че пази семейството и дома от опасности, носи късмет и благоденствие.За да усилят това влияние много хора слагат на дъното на саксийката монетка.
{ read more }

Създадохме свой канал "Царството на цветята www.pazarstil.com" Търсете ни в You Tube

11 December 2016
Скъпи приятели, търсете и се абонирайте за нашият канал в You Tube "Царството на цветята www.pazarstil.com" Каналът е в процес на разработка.Ще бъде е интересен и полезен за всички хоби градинари и цветари. В нашите клипове ще намерите полезни съвети за отглеждането на стайни и градински цветя, ще откриете изгодни оферти за продажба на семена, луковици, разсади, орхидеи, торове, препарати за растителна защита.Абонирайте се за канала ни и следете нашите клипове.Ще Ви изненадваме всеки ден с нови красиви цветни предложения.Очакваме Вашите коментари, мнения и съвети.
{ read more }

НОВО - семена за Пентас - микс

23 October 2015
Пентасът е невзискателно растение, което с малко грижи цъфти продължително.Нужно му е обилно слънчево греене, не изисква засенчване. Пентаса цъфти продължително време - от септември до януари .
{ read more }

Намаления - всеки Петък, събота и неделя

23 October 2015
Всеки петък, събота и неделя Пазарстил ЕООД обявява за продажба намалени цветя, луковици и семена.Намаленията може да видите в сайта ни - на категория "НАМАЛЕНИЯ", както и в групата ни във Фейсбук "Цветя - намаление - всеки петък, събота и неделя."
{ read more }

Намаление на микс за папагалски лалета.

23 October 2015
В промоцията влизат 5 броя луковички на сортовете : Парот, Блек Парот, Естела, Блу Парот и Екзотик.Цената на микса е 4.00 лв.Доставката е с еконт - за цялата страна.Цената на доставката до офис на еконт е 3.20 лв.За поръчка от тук: http://pazarstil.com/bg-product-details-1590.html
{ read more }

Пазарстил ЕООД откри нов магазин в гр.София

16 April 2015
Заповядайте в нашият нов магазин в гр.София на адрес: жк.Гоце Делчев , бл.102 вх Г /до Южен парк/
{ read more }